Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 16/08/17

Årets festival for alle bogelskere på Louisiana

Tidspunkt

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
For syvende år i træk byder Louisiana indenfor til litteraturfestival i Humlebæk. I år kan du glæde dig til at møde store danske og internationale forfattere.

24.-27. august er det igen tid til Louisiana Literature. Det betyder, at alle litteraturfans og læseheste kan glæde sig til hele fire dage med inspirerende foredrag, oplæsninger og kunst fra både danske såvel som internationale forfattere i de smukke omgivelser på Louisiana i Humlebæk.

Igen i år er programmet fyldt med gode sager. Du kan blandt andet møde forfatteren Paul Auster, der netop har udgivet sin første roman i syv år. Romanen »4 3 2 1« er på knap 1.000 sider, og Paul Auster kalder den selv sit hovedværk.

Paul Auster åbner festivalen torsdag 24. august med en præsentation af romanen, der handler om et liv, der fortælles fra fire forskellige vinkler.

Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

Norsk-amerikanske Siri Hustvedt, der i øvrigt er gift med Paul Auster, gæster også Louisiana Literature. Hun vil under festivalen blive interviewet af den norske forfatter Linn Ullmann om sin ny essaysamling, som udkommer på dansk 21. august. Essaysamlingen hedder »En kvinde ser på mænd der ser på kvinder« og handler om kunst, feminisme, neurovidenskab, psykologi og filosofi.

Derudover kan du også møde journalisten Svetlana Aleksijevitj, der er en af de mest betydningsfulde forfattere i nyere russisk litteratur. Hun modtog Nobelprisen i litteratur 2015 og er nu aktuel med beretningen om de mænd og kvinder, der var børn under Anden Verdenskrig. Bogen består af hundrede fortællinger med personlige beretninger.

Læs også: Tivoli er klar med store stjerner og et spækket program

En anden spændende forfatter du kan møde er svenske Linda Boström Knausgård, der er aktuel med sin tredje roman, »Velkommen til Amerika«, et portræt af en familie, der flygter til Amerika for at få et bedre liv, men ender med at gå i opløsning.

Se hele programmet for festivalen her.

Hvad: Louisiana Literature
Hvor: Gammel Strandvej 13, 3050 Humlebæk
Hvornår: 24. til 27. august 2017
Hvor meget: 185 kr. for en festivalbillet, der inkluderer entré til museet i alle fire dage. Billetten købes på Louisiana.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register