Føj til favoritter Del Send
Byliv | 18/02/13

2200Kultur fejrer 3-års fødselsdag

  • PR, AOK Foto: Ikke oplystPR, AOK Foto:
Er du til armlægning, playstation-konkurrence, swingdans eller vinterbadning. Når Nørrebros kulturelle fyrtårn fejrer fødselsdag, kan du prøve det hele.

Det er ikke hver dag, man får lov at takle en Superliga-spiller. Det er heller ikke hver dag man kan komme til armlægningstræning. Ikke desto mindre slår Nørrebro op for en masse interessante kulturtilbud, når de lørdag. d. 23. februar fejrer 2200Kulturs 3 års fødselsdag.

»Sidste år havde 2200Kultur 1.000.000 besøgende og vi har plads til endnu flere. Derfor er formålet med dagen at give Københavns borgere en rigtig festlig dag og samtidig vise et lille udpluk af de tilbud vi har. 2200Kultur er til for borgerne, så jo flere, der benytter vores faciliteter, jo gladere er vi,« lyder det fra Ayhan Can, chef for 2200Kultur.

Aktiviteterne er fordelt på fire forskellige adresser. Nørrebro Bibliotek, Nørrebrohallen, Sjællandsgadebadet og Osramhuset. Så hvad end du er til det kolde gys og en tur i sauna eller til ballondyr og muffins, ligger tilbudet lige om hjørnet. Bonusinfo: alle arrangementer er gratis.

Hvad: 2200Kultur
Hvor. Nørrebro
Hvornår: 23. februar
Hvordan: Gratis entre - læs mere her