Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Foto: Bax Lindhardt
Byliv | 28/04/15

Guide: De 5 til 1. maj

Uanset om man kæmper arbejdernes sag, kæmper imod den eller blot vil feste igennem, er der gang i byen Store Bededag. AOK guider til 5 spændende events.
Foto: Betina Garcia
Byliv | 27/04/15

Distortion holder voksenfest i Nansensgade

Distortion lancerer nyt koncept for dem, der sætter pris på en god gadefest, men også gerne vil nyde festen i et lidt langsommere tempo.
Foto: Thomas Rahbek
Byliv | 26/04/15

Træerne i Kongens Have taler

Har du talt med et træ idag? Masser af gratis arrangementer sommeren igennem i Kongens Have.
Malmö Live ligger få minutters gang fra Malmøs hovedbanegård. Projektet er skudt op på tre år og har ikke været ramt af overskridelser. Det højeste af de tre tårne er et hotel på hele 85 meter og med skøn udsigt over både byen og broen til Danmark. Koncertsalen er det lave byggeri ud mod vejen. Den bliver ny arbejdsplads for Malmö Symfoniorkester og skal stå klar til indvielsen sidst i august. Foto: Malmö Live
Byliv | 24/04/15

Byggeriet der holdt budgettet

Malmö Live er den nye arbejdsplads for Malmö Symfoniorkester og et lovende tilbud til særligt de klassisk interesserede. Huset er bygget på bare tre år og åbnes om en måneds tid.
Foto: Jens Astrup
Byliv | 25/04/15

Kastanjen fra Vesterbro genopstår

Kastanjetræet på Enghave Plads var et samlingssted for børn, kaffetørstige voksne og alkoholikere. Nu kan du 'samle' et stykke af træet og tage det med hjem.
Foto: Nils Meilvang
Byliv | 24/04/15

Løb en tur til fordel for krigsveteraner

Hop i løbetøjet og vær med til Hærløbet 2015, som støtter danske veteraner
Foto: Christian Als
Byliv | 23/04/15

København får en omrejsende fortovsfest

Little Copenhagen er Københavns nye omrejsende fortovsfest, der serverer stegt flæsk, bløde beats, underholdning og god karma til de sommerglade københavnere.
Vesterport umiddelbart før nedrivningen i 1857. Den var placeret midt på Rådhuspladsen, og det er en husrække i Frederiksberggade (Strøget), man kan se gennem porthullet. Foto: Ikke oplyst
Byliv | 21/04/15

Da København mistede sine bevogtede byporte

Trods grundlov og frihedsrettigheder forblev Københavns borgere indespærrede bag voldene i nattetimerne.
Hvem skal stå øverst på sejrsskamlen til Byens Bedste 2015? Foto: Nikolai Linares
Byliv | 20/04/15

Her er kategorierne til Byens Bedste 2015

Årets største Københavnerpris vender tilbage, og du kan stadig nå at nominere dine favoritter. Se kategorierne for 2015 her.
Mange kendisser og offentlige profiler har igennem et lille århundrede vadet København Lufthavns lange, gange tynde. Lufthavnen, i folkemunde "Kastrup Lufthavn", kan nemlig den dag i dag fejre sin 90-års fødselsdag. Vi ser tilbage på nogen af de mest mindeværdige modtagelser som lufthavnen har sat rammerne for. 1965: Den engelske rockgruppe Rolling Stones med Brian Jones, Charlie Watts, Keith Richards, Bill Wymann og Mick Jagger ankommer til Københavns Lufthavn.Klik videre for flere historiske billeder fra arkiverne. Foto: Steen Jacobsen
Byliv | 20/04/15

Se de historiske billeder: Københavns Lufthavn fylder 90

Mange kendisser og offentlige profiler har igennem et lille århundrede vadet København Lufthavns lange, gange tynde. Lufthavnen, i folkemunde "Kastrup Lufthavn", kan nemlig i dag fejre sin 90-års fødselsdag. Vi ser tilbage på nogen af de mest mindeværdige modtagelser som lufthavnen har sat rammerne for. Klik videre for flere historiske billeder fra arkiverne.
Foto: Søren Hytting
Byliv | 18/04/15

Sæt dit præg på metrohegnet

Find tusser, spray paint og maling frem. For om lidt får nye hoveder lov til at udsmykke metrohegnet på Vesterbro, og hvem ved, måske er det dig, de søger!
Det kommende IKEA ved Fisketorvet, som arkitekterne forestiller sig, det vil se ud. Foto: IKEA. Foto: Ikke oplyst
Byliv | 17/04/15

IKEA åbner kæmpe varehus ved Fisketorvet

IKEA har planer om at åbne landets næststørste IKEA-butik ved Dybbølsbro i hjertet af København. Se billedserie fra området.
Lidt royal har man vel lov at være. Her er det den smukke Riddersal på Christiansborg Slot. Foto: Bjarke Ørsted
Byliv | 17/04/15

Gør som Daisy: Oplev royalt stjernestøv på smukke slotte

Eventyrslotte, pomp og pragt. Vi har de seneste dage fulgt de funklende gallafester fra tv stuerne, men ikke alle danskere er klar over, at de kongelige gemakker til daglig er åbne for alle.
Foto: Iris
Byliv | 17/04/15

Guide: De 5 gode dates

Foråret er her, og hormonerne er langsomt ved at vågne. Så du skal på date. AOK har 5 gode bud på dates alt efter din udkårnes temperament.
De gamle bycykler i KBH. De nye bycykler er derimod udstyret med tablet og motor. Foto: LISELOTTE SABROE
Byliv | 15/04/15

København vil kassere kostbare bycykler

Millionprojektet med bycykler i København kan blive fortid, hvis ikke firmaet, som skal levere cyklerne, lever op til sin aftale. Fonden bag projektet vil begære firmaet konkurs, hvis ikke det leverer cyklerne inden for 14 dage.
Bispeengbuen fra 1972 ligger tæt på grunden med det kommende »ungdomshus« på den nordlige del af Frederiksberg. Facaden mod nord får glasinddækkede svalegange, der skal mindske generne fra den trafikerede »næsten-motorvej« tværs gennem hovedstaden. Foto: Animation fra Arkitema Architects
Byliv | 14/04/15

Frederiksberg får nyt højhus til 200 millioner

I næste måned går arbejdet med ungdomsboliger i otte etager i gang. Byggeriet til 200 millioner kroner får Lidl-butik og Falck-station.

AOK Tjenester

 • serviceicon

  Festtjenesten

  Skal du holde fest? Her er ideer og tilbud
 • serviceicon

  Cateringtjenesten

  Inspiration til mad der matcher dine ønsker
 • serviceicon

  Bryllupstjenesten

  Find al inspiration til dit livs fest
 • serviceicon

  Julefrokost

  Skal du holde julefrokost? Udfyld formularen og få mange tilbud tilbage fra vore julefrokostudbydere.