Foto: Christoffer Anias Sandager/Tivoli
Byliv | 24/09/18

Problemer i Tivoli: Ny forlystelse til 30 millioner har kun virket i fem dage

Kun fem dage har Tivolis nyeste forlystelse til 30 millioner kroner virket denne sommer.
Sidste års Madfest på Den Røde Plads. Foto: PR
Byliv | 22/09/18

Kom til stor madfest på Nørrebro

Onsdag indtages Nørrebroparken og -hallen, når den årlige begivenhed Madfest København afholdes med masser af events og madoplevelser.
Overborgmester Frank Jensen skrinlægger nu planerne om at få Formel 1 til København. Foto: FRANCOIS LENOIR
Byliv | 21/09/18

Frank Jensens stop for Formel 1 vækker ærgrelse: »Det er utroligt skuffende«

Københavns overborgmester meddeler, at projektet med at få Formel 1 til København stoppes. Ærgerligt, lyder det fra kommunens blå partier.
Luftforureningen i København er værre, end man tror. Derfor vil Københavns Kommune nu sende direkte advarsler, når luften er særlig slem. Foto: Anne Bæk
Byliv | 17/09/18

Nu skal københavnerne have direkte besked, når usunde partikler svæver i luften

Hundredvis af københavnere dør hvert år for tidligt af luftforurening. Københavns Kommune vil derfor sende advarsler direkte til borgerne gennem en app, når luftforureningen overskrider grænsen og er skadelig for sundheden.
Beboerne i det tætbebyggede Nordhavn kan få et kæmpestort naturområde, der er bygget med jord fra metrotunnellerne. Foto: Niels Ahlmann Olesen
Byliv | 12/09/18

Nordhavn kan få naturpark bygget med jord fra metroens tunneller

På Københavns Rådhus har man besluttet, at man vil forsøge at bygge en stor naturpark i Nordhavn med jord fra de tunneller, der er gravet til den nye metro.
Her er blevet brygget uanede mængder øl, men i 2009 var det slut. Bryggeriet Carlsberg rykkede til Jylland og overlod i en periode området til børn og kreative, der har danset, kravlet i klatreskoven og produceret kunst.Nu er den epoke også slut. Dansehallerne, som holdt til i en bygningen fra 70erne, er rykket ud - i hvert fald indtil videre - og klatreskoven, der blev skabt som en midlertidig legeplads, er jævnet med jorden, hvilket har vakt stor debat. Til gengæld er et nyt boligkvarter ved at opstå. Ved årsskiftet åbner et nyt 5-stjernet hotel, og på samme tidspunkt vil byen være beboet af 1.000 mennesker. Det tal stiger til 5.000 i 2024, hvor det også skønnes, at cirka 13.000 mennesker kommer til at have deres daglige gang på forskellige arbejdspladser.Se her, hvordan byen tager sig ud mellem kraner og murbrokker.Her ses en af de kommende pladser i Carlsberg Byen, hvor man har bevaret de gamle kedler. Foto: Søren Bidstrup
Byliv | 12/09/18

Se billederne: Sådan ser Carlsberg Byen ud i dag

Først om fem år står det nye københavnerkvarter klar, men allerede nu er der fuld gang i byggeriet.
Foto: PR
Byliv | 11/09/18

Veras lopper slippes løs under Buen

I weekenden er der igen loppefest under bispebuen med masser af loppeboder, hvor man både kan bytte og købe loppesager.
Så er det sagt - med underdirektør for kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel. Foto: Linda Kastrup
Byliv | 30/08/18

Nikolaj Koppel stopper i Tivoli

»Den her opsigelse er en måde for mig at gå offensivt til mit eget liv,« siger den kendte kulturprofil.
28. og 29. august 2018 var Frankrigs præsident Emmanuel Macron på lynvisit i Danmark. Besøget bød på en rundtur i København.Statsminister Lars Løkke Rasmussen og præsident Emmanuel Macron startede dagen med en cykeltur i København, inden det officielle program fortsatte med møde i DI - Dansk Industri. Ruten gik bl.a. forbi Nationalbanken, Nyhavn, Kastellet, Den Lille Havfrue, Skuespilhuset, Kongens Nytorv, Børsen og Christianshavn. Foto: Statsministeriet
Byliv | 30/08/18

Se billederne: Frankrigs præsident Macron på rundtur i København

28. og 29. august 2018 var Frankrigs præsident Emmanuel Macron på lynvisit i Danmark. Besøget bød på en rundtur i København.
Lars Liebst, administrerende direktør for Tivoli, ser frem til at bevæge sig udenfor parkens mure.  Foto: Thomas Lekfeldt
Byliv | 30/08/18

Tivoli rykker ind på Axelborg

Tivoli overtager konference- og festlokaler på Axelborg og indgår samarbejde med Landbrug & Fødevarer, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.
I 2011 gik starten ved VM i landevejscykling i København, og Danmark er tættere end nogensinde på at få Tour de France til byen. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Scanpix Foto: Ikke oplyst
Byliv | 29/08/18

København er »superoptimistisk« efter Macrons Tour de France-melding

Den franske præsident, Emmanuel Macron, glæder sig til at se Tour de France i København og har løbets direktør, Christian Prudhomme, med i sin delegation under sit statsbesøg. Københavns Kommune er »superoptimistisk« i bestræbelserne på at gøre København til startby.
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Byliv | 29/08/18

Sara Blædel: »Jeg kan bedst lide københavnerne, når de ikke sidder på en cykel«

Krimidronningen Sara Blædel er netop flyttet tilbage til København efter at have boet et par år i New York, hvor hun bl.a. har skrevet på sin kommende bog, der udkommer til november. Læs her om hendes forhold til hovedstaden.
Foto: Carlsberg Byen
Byliv | 26/08/18

80 meter højt med 100 lejligheder: Her er Carlsberg Byens næste tårn

Dahlerups Tårn er det næste i rækken af i alt ni højhuse i Carlsberg Byen. Det er tegnet af arkitekterne bag Den Sorte Diamant og kommer til at indeholde 100 lejligheder.
Copenhagen Pride Parade bevægede sig traditionen tro fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen i København lørdag 18. august.Tusindvis deltog i paraden, og endnu flere festede med undervejs. Foto: Mads Claus Rasmussen
Byliv | 20/08/18

Se billederne: Regnbueparaden dansede gennem de københavnske gader

Copenhagen Pride Parade bevægede sig traditionen tro fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen i København lørdag 18. august.
Anne Linnet spiller på Rådhuspladsen torsdag aften. Foto: Sara Gangsted
Byliv | 10/08/18

Guide til Pride: I år bliver Copenhagen Pride større end nogensinde

Copenhagen Pride er andet end det store masseoptog på lørdag. Fra tirsdag omdannes Rådhuspladsen til Pride Square med informationstelte, udskænkning og underholdning.