Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Irma-reklamerne har fået besøg af en lastbil. Foto: Ikke oplyst
Byliv | 16/04/14

Se Irma-hønens nye neonnabo

I nattens mulm og mørke er en ny lysreklame rykket ind blandt de ikoniske Irma-skilte ved Sortedams Dosseringen.
Lau Højen fra Carpark North. Foto: Torkil Adsersen
Interviews | 14/04/14

Lau Højen: »Jeg fandt ud af, at jeg var blevet københavner«

Lau Højen troede, at han skulle vende tilbage til hjembyen Aarhus, men kunne ikke undvære København. Nu er Carpark Norths forsanger inkarneret Vesterbro-beboer.
Tidligere transportminister Pia Olsen Dyhr måtte, ligesom vores cykelanmelder, træde godt til i pedalerne, da den nye Bycykel blev præsenteret i august sidste år. Foto: Linda Kastrup
Byliv | 10/04/14

Anmeldelse: En tur med den nye bycykel

Eller hvordan jeg svedigt kom for sent på arbejde og fik ødelagt min torsdag morgen.
Tivoli slår snart portene op til endnu en sæson. Her Rasmus Klump og hans nye ven Gardneren ved Rasmus Klumps nye hus. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Byliv | 09/04/14

Tivoli: Forlystelsesparken der aldrig bliver færdig

Opskriften på Tivolis succes kan blandt andet være, at haven hele tiden tager sig selv op til revision. Nu åbner forlystelsesparken for havens 171. sommersæson – blandt andet med nyrenoveret rutsjebane og et splinternyt Rasmus Klump-univers.
Københavns Kommune er begyndt at anlægge en ny såkaldt supercykelsti, der efter planen skal føres gennem Christiania. Beboerne frygter, at det vil skabe kaos og ulykker. Foto: Nils Meilvang Foto: Ikke oplyst
Byliv | 08/04/14

Christiania går til kamp mod cykelsti

Et af Københavns mange nye cykelprojekter, Christianshavnsruten, kommer til at skabe kaos og ødelægge Christianias ro, mener beboerne. Kommunen søger forgæves dialog. Anlægsarbejdet begynder i disse dage.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.
Vartov set fra Løngangsstræde med træerne på Vestervold i baggrunden. Foto fra cirka 1870, København før og nu, bd. II Foto: Ikke oplyst
Byliv | 07/04/14

Det gamle København: Byens milde stiftelse

Det var helt herude på kanten af Hellerup, at Christian IV indrettede sit Helligåndshospital, da der ikke længere var plads til de fattige, gamle og svagelige patienter inde i byen.
Det er efterhånden blevet helt moderne at klatre højt op i bygninger og se byen fra oven. Fotoudstillingen er skabt i forbindelse med udgivelsen af bogen »Natten er vores«, som er en kombination af fotos fra duoen og tekster fra fem vidt forskellige mennesker. Heriblandt en lektor i film- og medievidenskab, to graffitikunstnere, formanden for arkitekturudvalget i Statens Kunstfond.
Fotografierne i bogen er en lang række billeder af byen fra oven - om natten. På åbningsaftenen fredag 11. april er der fra 18-21 releaseparty, blandt andet med beats fra Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole.
Hvad: CphCph fotoudstillingHvor: Le-Fix Gallery, Kronprinsensgade 9BHvornår: Fra fredag 11. april Foto: CphCph
Byliv | 08/04/14

Se billederne: Vilde fotos af byen fra oven

CphCph udgiver bogen »Natten er Vores« og åbner ny fotoudstilling.

AOK Tjenester