Føj til favoritter Del Send
Annonce | 14/02/17

Så er der fest: Kom med til Carlsberg Fastelavn Party

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Så skal der festes i fuld udklædning - og det er forbudt for børn.

Det er tid til Fastelavn! Men hos Visit Carlsberg er Fastelavn ikke kun for børn. Faktisk er det overhovedet ikke for børn. Visit Carlsberg åbner hanerne for byens bedste øl og slår dørene op for byens bedst udklædte folk. Vi slår katten af tønden og kroner kattedronningen og kattekongen imens dansegulvet gynger til DJ’ens fede toner.

Velkommen til Carlsberg Fastelavn Party!

Det er begyndelsen på en ny tradition for voksne – Carlsberg Fastelavn Party. Bryggeriets gamle bygninger byder velkommen til årets sjoveste og mest fancy »dress party« for voksne, hvor vi traditionen tro slår katten af tønden, og hvem ved hvilke godter, der findes inde i Carlsbergs øltønder?

Kun de stærkeste kan blive kattekonge og kattedronning. De bedste kostumer skal naturligvis også kåres og belønnes med fede præmier og da festen holdes indendørs skal du ikke tænke på vejret. Dj'en holder dansegulvet i gang og sikrer en vild fest hele aftenen.

Er man sulten bydes der på lidt lækkert i baren og dansegulvet holdes åbent helt til kl. 01. Tag vennerne med under armen og mød op på Visit Carlsberg i dit bedste fancy dress kostume til den fedeste fastelavnsfest for voksne.

Billetterne kan købes på forhånd og for kun 50 kr. får du indgang til festen inklusiv en øl eller sodavand. Der er begrænset salg af billetter i døren til 75 kr.

Køb billetter her.

Hvad: Carlsberg Fastelavn Party
Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V
Hvornår: 24. februar kl. 19.00-01.00
Hvor meget: 50kr. inkl. øl/sodavand via Billetto.dk og 75 kr.  inkl. øl/sodavand i døren.

Visit Carlsberg
Gamle Carlsberg Vej 11
1799 København V
www.visitcarlsberg.dk