Føj til favoritter Del Send
Annonce | 12/12/13

Nyt spaghetteria serverer pasta i store fade

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Spis din pasta som Lady og Vagabonden og få masser af hjemlig hygge i ny restaurant.

Siden slutningen af november har københavnerne kunnet mæske sig i lækre italienske retter på Landemærket 27.

Efter 24 år med stor succes i Hillerød er Daniele Castella, den syngende sicilianske kok, flyttet til adressen Landemærket 27 i centrum af København, hvor han sammen med sin kone Susanne har åbnet restauranten Spaghetteria La Perla.

Her kan du nyde lækkerier og ægte italiensk stemning i den lille hyggelige restaurant, som ægteparret selv beskriver som en mellemting mellem et pizzaria og en ristorante.

Det er det første spaghetteria i Danmark, hvor man ikke kun kan få sin pasta eller pizza portions-anrettet på tallerken, man kan også få pastaretterne serveret på fad som mange måske husker det fra klassikeren med Lady og Vagabonden. Så kan man deles om retterne, og det er ifølge Susanne Castella, med til at skabe den helt rigtige stemning.

»Man spiser langsommere og nyder maden og selskabet mere, når man deler og kan sidde og nippe til de forskellige retter. Og så synes vi bare det er en sjov idé at man skaber lidt hjemmelig hygge ved at spise sammen på denne måde,« fortæller hun.

Ægte italiensk stemning

Den italienske stemning får også et nyk op ad, da Daniele ikke er bleg for at give et nummer, da han på ægte italiensk maner kan bryde ud i opera i tide og utide. Han kom til Danmark for 30 år siden og hans arbejde bærer i høj grad præg af hans italienske rødder.

»Vi kan byde på en ægte og autentisk italiensk stemning. Mange steder der serverer italiensk er slet ikke italienere, men hos os tales der italiensk i køkkenet, og vi serverer italienske klassikere.«

Udover tilbuddet af mange forskellige pastaretter, finder man også pizza på menukortet, et godt udvalg af forretter, salater og desserter samt lækre vine importeret fra Italien. Restauranten har både åbent til frokost og til aften.

Der er plads til 40 gæster i restauranten, men man kan også bestille sin mad som takeaway. La Perla leverer også italiensk buffet, både i eller ud af huset.

Hvad: Spaghetteria La Perla
Hvor: Landemærket 27
Hvornår:
Åbent mandag til lørdag fra kl. 11:00 til kl. 22:00.

Læs mere her

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester