Føj til favoritter Del Send
Annonce | 06/06/17

MINI hylder kreative løsninger og støtter Byens Bedste

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Hos MINI er man vild med København, kreative kræfter og kant. Derfor er MINI også hovedsponsor for AOKs Byens Bedste 2017.

Når AOK i år kårer Byens Bedste er det med MINI som hovedsponsor. Den røde tråd er tydelig. Byens Bedste fejrer nytænkning og kreativitet - værdier, som er selve grundstenen i tankesæt-
tet bag MINI brandet.

»Vi ser os selv som nummer et bybil på det globale marked. Og Byens Bedste hylder nytænkning og kreativitet, som går hånd og hånd med MINIs værdisæt. Vi ønsker at sprede glæde og netop det, gør Byens Bedste,« siger Michael Juhl, Country Manager for MINI.

MINI hylder kreative løsninger

Hovedstaden har vokseværk. Både i forhold til indbyggerantal, intelligente løsninger og initiativer, der skaber livskvalitet. MINIs mindset er urbant og matcher københavnernes behov for smarte løsninger.

»Vores vision er at skabe et bedre bymiljø, hvor der er plads til alle, uden at vi trækker for meget på byens ressourcer. Selve essensen af MINI brandet er den intelligente bybil, der kun sætter et lille aftryk på byen,« forklarer Michael Juhl.

Og netop kærligheden til byen gør, at en ny Byens Bedste-kategori ser dagens lys. AOK-redaktionen og MINI har nemlig skabt Byens Bedste Urbane Initiativ sammen.

Passionerede ildsjæle

Kategorien omfavner den kulturelle byudvikling, med alt hvad det indebærer af muligheder og initiativer, der emmer af kreativitet, etisk sans, smarte løsninger og københav-
ner-vibes.

»Den nye pris er spot on til Byens Bedste, og er en naturlig forlængelse af de øvrige kategorier. Her er plads til dem, der tænker kreativt og som gør det federe at bo og leve i byen. MINIs fokus på de passionerede ildsjæle, der beriger byen og dens udvikling, matcher perfekt med Byens Bedstes DNA,« fortæller Stine Hansen, Journalist på AOK.

Bilen til bylivet

AOK og MINI finder fælles fodslag i at hylde nytænkende bylivsløsninger og går uden om det konforme.

»MINI har glimt i øjet, den perfekte størrelse og er nem at parkere. Det føles som at køre i gokart, fordi MINI er så nem at manøvrere rundt. Og så bryder den bybilledet en smule i forhold til andre mere traditionelt designede biler,« mener Michael Juhl.

Og i jagten på livskvalitet og et minimum af fodaftryk på miljøet arbejder MINI på at udvikle konceptet MINI LIVING. Det står for et stort liv med små fodaftryk. Tanken bag er at bidrage til nytænkning af byrummet. Helt i tråd med MINIs kernekoncept. Viden om design udnyttes til at opdage nye og bedre koncepter til det moderne byliv. Blandt andet arbejder MINI LIVING på et projekt, som skal støtte det urbane liv i København. Inspirationen er fundet i New York, hvor MINI driver et kombineret kontorhotel og designstudie. Her har danske Claus Meyer en morgenmads- og frokostrestaurant med plads til 140 gæster.