Føj til favoritter Del Send
Annonce | 28/09/17

MÄT 99 – Specialøl ad libitum for 99 kr. og kød med Københavns bedste marinader?

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: mat22 Foto:
MÄT 99 er det nye hangout og madsted for alle, lokaliseret i Café Sommerskos gamle, legendariske lokaler i Kronprinsensgade 6.

Det grundlæggende koncept hos Mät99 er ganske simpelt og overskueligt. For 99 kroner kan man hele dagen vælge alt fra diverse lækre udskæringer af kød, som virkelig får mundvandet til at løbe.

Stedet har samtidig fået installeret en fantastisk ny ølvæg med 10 haner, med forskellige special øl og økologiske øl.

Disse kan bestilles enkeltvis, men hvorfor ikke prøve MÄT Unlimited beers til kun kr. 99 kr., hvor alle øl kan smages og nydes ubegrænset i to timer.

Foto: Ikke oplyst

Konceptet er fast casual, som er en lækker blanding af den fine madlavning fra casual dining, sammensat med hurtig tilberedning, atmosfære og self-service fra fastfood.

Blandt kødudskæringerne findes bl.a. husets bbq short ribs, som er speciel marineret i egen rub i 24 timer. Som overskriften antyder, ligger spørgsmålet op til om det her er Københavns bedste marinade. Den er i hvert fald sindssyg lækker og vanedannende.

Har man lyst til kylling anbefales den hjemmepanerede crispy chicken drumsticks i egen krydderiblanding, der smager som fried chicken i de amerikanske sydstater.

Foto: Ikke oplyst

Ønskes kød der næsten falder af benet, så prøv spoleben af gris, der er braiseret i urter & Newcastle Brown Ale, som giver kødet en blød og cremet smag af karamel.

Tll alle udskæringer, anbefales 2-3 tilhørende sides – såsom majskolbe med koriander, kartoffelmos med trøffelolie, grøn salat, mac´n´cheese og kartoffelsalat med krydderurter.

Køkkenet tager inspiration fra livet i byen og måden vores hverdag er, derfor kan alt mad tages med på farten.

Foto: mat22

På bordene har MÄT 99 egne dips og saucer stående, som chefkokken har udvalgt specielt til menuen. Vælg bl.a imellem mango/habanero og honey/mustard.

MÄT 99 ligger op til hyggelige og sjove timer, med klassiske flipper og arkademaskiner. Stedet anbefales til selskaber, venneaftener eller den sjove aften ude med kæresten.