Føj til favoritter Del Send
Annonce | 20/11/17

Københavnsk DJ-firma giver tre gode råd til julefesten

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Juletiden begynder at nærme sig, og som de fleste ved, så elsker os danskere at fejre det med snaps, øl, fest og masser af god julemad.

Til en god fest er musik essentielt for at skabe en stemning, som får folk på dansegulvet.

»I MusikDJ går vi rigtig meget op i at ramme vores kunders ønsker, så de får den musik og stemning, som de gerne vil have til deres arrangementet. Bl.a. bruger vi de ønskede musikgenrer og spillelister fra kunden, til at finde den af vores DJs som passer bedste til den givne julefest. Helt grundlæggende har vi en filosofi om, at vi som mobile DJ’s er til for kunden og gæsternes skyld. Det er deres aften, så musikken der skal spilles, skal også bære præg af det, som de ønsker,« siger Mads Lehnert, direktør for MusikDJ.

Musik og en DJ er det primære værktøj til at sikre en god fest med et fyldt dansegulv, men det er dog ikke det eneste. Derfor har vi spurgt MusikDJ om tre gode råd til at sikre et fyldt dansegulv og en festlig aften ved booking af DJ i København.

Tre gode råd til en fed fest

Start med et lille dansegulv, med mulighed for udvidelse

Størrelsen på dansegulvet er utrolig vigtig at afstemme til lokalet og antallet af gæster. Vi ser meget ofte kæmpe store dansegulve, hvilket kan være frygtindgydende for gæsterne at begive sig ud på. Lav et lille dansegulv til at starte med. Sæt møblementet således at det nemt kan skubbes til siden, hvis dansegulvet skal være større.

Stil baren tæt på dansegulvet

Hvis baren står langt fra DJ og dansegulv kan festen hurtigt blive opdelt – det skal helst undgås. Derfor skal placering af baren ALTID være så tæt på dansegulvet som muligt. Det skal den, fordi vi alle fester forskelligt. Nogle ønsker ikke at danse, men foretrækker at stå i baren. Ved at baren står tæt på dansegulvet er de stadig med til festen, selvom de ikke danser.  Og hvem ved, efter at have drukket sig mod til, kan det være de ender på gulvet selv.

Skab et moment og sikre en god DJ

Eksempelvis til bryllupper, spilles brudevalsen før kl. 24. hvor alle danner den famøse cirkel på dansegulvet. Når brudevalsen er ovre, er alle på dansegulvet og herved er der skabt det perfekte moment til at kickstarte festen med det samme uden at skulle spille gæsterne 'varme'. Kan du skabe et lignende moment via en lej, en kort tale, konfetti, måske et lille hold venner, der kan samle alle gæsterne til at komme ud på dansegulvet eller andet så kan det være at fortrække. På denne måde, er man direkte i gang med festlighederne.

God fest!

Book din DJ her.