Føj til favoritter Del Send
Annonce | 05/10/17

Klassisk italiensk mad og specialiteter fra Norditalien på Gråbrødretorv

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  

Italienske Sole D’Italia beliggende på hyggelige Gråbrødretorv serverer klassisk italiensk mad og specialiteter fra Norditalien og Toscana.

Menuen har et stort udvalg af pasta, kød-og fiske retter. Pizzaen bages i ægte stenovn, som frembringer den smag man finder i støvlelandet. Her er lagt vægt på gode råvarer og kærligheden til det italienske køkken. Alle vine er direkte importeret fra egne vingårde i Italien. Priserne er fornuftige, især hvis man vælger en tre-retters menu, som er tilpasset årstid og råvarer. Tre-retters menuen koster kun 225 kr.

Restauranten er beliggende i fredede og historiske bygninger, som giver skæve charmerende lokaler. På restaurantens anden etage finder man mindre lokaler som er perfekte til private arrangementer med plads til mellem 20 og 60 personer.

Den store opvarmede terrasse er det perfekte sted at nyde en brunch/frokost, og middagen kan også nydes udenfor på det hyggelige torv hvis vejret tillader.

Italiensk julefrokost

Hold din julefrokost i historiske omgivelser.

Der kan fås forskellige julemenuer med tre-retter og velkomstdrink til 349 kr. Imponér dine medarbejdere eller venner med de smukke omgivelser.

Hvad: Sole D’Italia - åben alle dage 11.00 – 23.00
Hvor: Gråbrødretorv 1, 1154 København K
Se mere på soleditalia.dk