Føj til favoritter Del Send
Annonce | 31/08/17

H.J. Hansen Vin åbner stor flagship-store i Magasin

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Nu åbner 230 m2 fyldt med vin, spiritus, specialøl og Riedelglas.

Fredag 1. september 2017 åbner H.J. Hansen Vin sin nye flagship store i Magasin på Kongens Nytorv.

I den anledning inviterer H.J. Hansen Vin alle til den officielle åbning fredag 1. september fra kl. 16-17 Her bydes der på rundvisning, vinsnak samt lidt godt til gane og mave.

Der er samtidig besøg fra forskellige producenter (Frescobaldi, Gérard Bertrand, Mackmyra, Bodegas Ximenez-Spinola m.fl.), som i hele åbningsweekenden vil skænke og fortælle om deres produkter.

I forbindelse med Magasins Mad- og Vinafdelings store renovering/ombygning er der skabt et 230 m2 stort oplevelsesunivers med vin, spiritus, specialøl og Riedelglas. I vinbaren vil det også være muligt at få serveret eksklusive kultvine pr. glas fra Enomatic-dispenseren.

Oplev også i vinbaren, hvad der kaldes »Magien i glasset«. Her tilbydes alle ugens dagen Riedel-glassmagninger med tre vine/tre glas.

Ud over vine fra lande som Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Chile, Australien, New Zealand, Portugal osv. vil der være et skattekammer af eksklusive vine og spiritus samt et stort og bredt udvalg af Champagne.

Der vil ligeledes blive fokuseret på flotte vingaver og kurve, og personalet er håndplukket til at give kompetent rådgivning og høj service. Noget, H.J. Hansen Vin har 188 års erfaring i.

Løbende vil der blive afholdt masser af events i Magasin. Vinsmagninger, Riedel glasseminarer, gin & tonic-messe, rom-messe osv.

Desuden opstartes en »Vinklub for Kvinder« i begyndelsen af 2018.

Hvad: H.J. Hansen Vin åbner butik
Hvor: Kælderen i Magasin
Hvronår: Fredag 1. september kl. 16-17