Føj til favoritter Del Send
Annonce | 15/06/17

Guide: Fem tips til udsalg

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Udsalgssæsonen er på trapperne og lige om lidt kan du få meget mere mode for pengene, når du shopper. Lækkert, men udsalg kan også være hektisk og stressende. Derfor har modehuset Troelstrup samlet fem gode tips til, hvordan du kan optimere shopping på udsalg.

Hav styr på dine størrelser

Under udsalg er der rigtig mange mennesker i butikkerne og du kan desværre ikke forvente at få den samme opmærksomhed fra ekspedienterne som normalt. Du kan hjælpe dig selv meget ved at have styr på, hvilke størrelser, du bruger - og ikke mindst hvad de hedder alt efter, hvilket tøj du skal have. F.eks. hedder en str. M ofte str. 39 eller 40 i herreskjorter. Kig i dit tøj derhjemme, så er du meget bedre klædt på til selvbetjening.

Bliv skrevet på gæstelisten

Mange butikker inviterer til før-udsalg gennem nyhedsmails. Sørg for at komme på mailing-listerne fra dine yndlingsbutikker, så du bliver inviteret, så snart de starter udsalg. Tilføj herudover butikkernes afsender-mailadresser til dine kontaktpersoner, så ryger deres mails ikke i dit spamfilter og du går ikke glip af (før-)udsalget.

Planlæg din dag

Mange butikker starter udsalg samme dag, men nogle åbner tidligere end andre på de første udsalgsdage. Hvis du virkelig skal være effektiv på din udsalgsshopping, så planlæg din rute og start med de butikker, der åbner før de andre.

Vær tålmodig og praktisk

Udsalg er hektisk. Der er mange mennesker, der er meget rod og der er kø til prøverummene og kasserne. Til gengæld sparer du en masse penge på alle de gode tilbud. Gør hvad du kan for at din udsalgsshopping bliver mere overskuelig: Iklæd dig tøj og sko som er nemt at tage af og på - ellers når du at blive rigtig træt af at prøve tøj igen og igen. Tag evt. en snackbar og en flaske vand med i tasken, så du ikke går sukkerkold, mens du står i kø. Undgå at tage for meget tøj på, ellers risikerer du at få det alt for varmt i menneskemylderet.

Hvad mangler du egentlig?

Før du tager afsted, så kig hurtigt din garderobe efter og se, hvad du reelt mangler. Så er der større chance for, at du undgår at komme hjem med atter en blå striktrøje, når du i virkeligheden manglede et par nye jeans. Vær målrettet og effektiv, men hav in mente at der på udsalg oftest er tale om tilbud på sæsonvarer. Du kan derfor ikke regne med at finde dine yndlingsjeans præcis i din størrelse, pasform og benlængde i drømmefarven. Vær lidt fleksibel og se udsalg som en chance for at prøve noget nyt til færre penge.

Rigtig god udsalgsshopping.


Bonusinfo: Kom først til førudsalg

Troelstrup starter førudsalg for modtagere af deres ugentlige nyhedsbrev på lørdag 17. juni kl. 9-19. Skynd dig at tilmelde dig her eller bliv skrevet op i butikken. Det officielle udsalg starter mandag 19. juni kl. 9-19.

Der er gratis morgenkaffe til Troelstrups førudsalg på lørdag kl. 08.30-11.00. Herudover giver butikken deres førudsalgskunder 3 timer gratis parkering ved Q-Park under Israels Plads. Tilmeld dig her eller bliv skrevet op i butikken.

Besøg Troelstrup på Vester Voldgade 5 i København eller på Troelstrup.com.