Føj til favoritter Del Send
Annonce | 29/04/14

Gå amok i smagsprøver til Gourmet- og Vinfestival

  • Foto: PR Foto: PR
Er du også typen, der elsker at snacke og opdage nye, spændende fødevareprodukter?

Jovist, det Internationale Melodi Grand Prix er for alvor ved at indtage byens gader og stræder, men der foregår heldigvis stadig masser af andre arrangementer, som ikke involverer glimmerkanoner og tvivlsom popmusik.

Er godt eksempel er Københavns Gourmet- og Vinfestival, som løber af stablen i Bülowsvej Hallen på Frederiksberg lørdag d. 3. maj. Her kan du få en dag i nydelsens tegn, hvor du præsenteres for et spændende udvalg af vine og delikatesser fra storkøbenhavnske vinimportører, vingårde og gourmetforhandlere.

På programmet forventes intet mindre end 300 smagsprøver på forskellige vine og delikatesser. Mens du sidder ved bordende, kan du også smage øl, ost, charcuterie, oliven, brød, nødder, chokolade og pesto. Det er naturligvis muligt at købe de forskellige vine og smagfulde herligheder med hjem.

NB! Som noget helt særligt til byens mange bageglade folk, lover Meyers Bageri gratis surdej til de første 50 gæster – husk blot din egen beholder.

Billetter kan du få til en særpris 230 kr. stykket gennem AOK's egen shop. Klik her for at se udstillerne og bestille billetter til arrangementet.