Føj til favoritter Del Send
Annonce | 05/02/18

Fisketorvet sender dig sydpå i vinterferien

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Spis, shop og vind rejser til sydens sol for 25.000 kroner. Shoppingcentret ved Kalvebod Brygge inviterer hele familien på vinterferie med gode tilbud, konkurrencer og alt, hvad hjertet kan begære af tøj, sko, elektronik og spændende oplevelser.

Fisketorvet skruer som altid den gode stemning et hak opad, når klokken ringer ind til vinterferie i uge 7 og 8. Selv om kulden bider udenfor, skinner solen over shoppingcentret på Kalvebod Brygge, der igen er blevet ramt af feriekuller.

Butikkerne bugner af friske, nye varer, CinemaxX viser sjove, nervepirrende og romantiske film hele dagen og restauranterne langer lækkerier over disken, alt imens den gode gamle blæksprutte Bertil deler krammere og goodies ud hver eneste dag.

Fisketorvet er for alle, og fra 10. til 25. februar får I både konkurrencer, sjove indslag, fantastiske tilbud og fordelagtige feriebilletter oven i hatten.

Sommer midt om vinteren

Blev det ikke til sydlige himmelstrøg og familieferie i shorts og t-shirt denne vinterferie? Fortvivl ej! I har måske alligevel en chance.

Fra 10. til 25. februar inviterer shoppingcentret solen indenfor og sender alle solhungrende gæster på en imaginær rejse til sydens sol. I sørger for det store smil – Spies’ fotosimulator sørger for at sende jer til Bali, Caribien, Gran Canaria eller hvor I ellers måtte drømme om at holde ferie. Snydebilledet gør jeres venner grønne af misundelse, når I poster det på de sociale medier, men det bliver også jeres billet til at deltage i konkurrencen om rejser for 25.000 kroner.

Alt I skal gøre er at skrue op for charmen, krydse fingre og vente på at vinderen trækkes. Fotosimulatoren kan besøges hver dag i vinterferien fra kl. 10-20, hvor I også kan nyde et glas forfriskende juice, der smager af sol og sommer.

Vinterferiesjov for 100 kroner

Venner og familie tror måske, I er rejst til tropiske himmelstrøg. I virkeligheden nyder I ferien på Fisketorvet, hvor der er masser af sjove oplevelser for børnene. For den nette sum af 100 kroner får børnene biografbillet, oplevelser, snacks og gaver til en værdi af mere end 350 kroner, og en ferie i Københavns bedste shoppingmekka kan hurtigt gå hen at blive ligeså sjov som en ferie sydpå.

Mens børnene sætter sig til rette i biografsædet med slik og popcorn, har de voksne god tid til at nyde en kop friskbrygget kaffe, shoppe løs af sæsonens nyeste tøj, sko og gadgets eller slå sig ned med en god frokost på et af centrets mange spisesteder.

Det kan godt være, at Kong Vinter raser udenfor, men en tur på Fisketorvet bliver aldrig grå og kedelig.

Få et skud solskin fra 10. til 25. februar – og læs mere om Fisketorvets spændende butikker og services på www.fisketorvet.dk