Føj til favoritter Del Send
Annonce | 01/02/18

Få gourmetkød til engrospris lige til hoveddøren fra københavnerfirma

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Familiedrevet virksomhed giver dig gourmetkød til gode priser, og de leverer lige til døren.

Manifest

Steak-out.dk er en familiedrevet virksomhed. Udover det familiære har vi en fælles reference: Vi er ret lidenskabelige når det kommer til godt kød. Vi har været gennem adskillige leverandører for at finde det bedste af det bedste. Vi mener nemlig ikke det kun skal være top-restauranter forundt at servere førsteklasses kød.

Hvorfor?

Det hele startede som en trodsreaktion mod den kvalitet og de høje priser vi som almindelige forbrugere stødte på i landets butikker. Det måtte kunne gøres bedre. Efter at have etableret kontakt til en af landets førende importører af kød, spirede ideen. Vi ønskede at levere den allerbedste kvalitet og til den allerbedste pris. Og det skulle være nemt for forbrugeren. Derfor leverer vi til din hoveddør.

Så skal du prøve amerikansk og australsk oksekød i særklasse, det lækreste lammekød eller det saftigste Iberico-gris, så er det på Steak-out.dk

Vi er også leveringsdygtige i saucer, dressinger og krydderier

Og så tog det fart

Siden opstarten 28. april 2015 er der leveret mange tusinde kasser luksuskød til de danske, kvalitetsbevidste forbrugere. Vi har haft et fantastisk frugtbart samarbejde med en del danske konkurrence grill-hold, ligesom vi i 2015 og 2017 var medsponsor ved de officielle danske mesterskaber i grill. Vores arbejde er blevet lagt mærke til vidt og bredt, og det har resulteret i annoncer i Berlingske og liebhaverboligen. Derudover har vi optrådt i Euromans sommerkonkurrence, ligesom vi i efteråret 2016 pryder flere af de københavnske busser.

Sådan fungerer det

Du kan shoppe gourmetkød på Steak-out.dk, hvor og hvornår det passer dig. Vi leverer fire gange ugentligt: tirsdage, onsdage, torsdage og fredage. Du kan altid se de næstkommende, åbne leveringer ved kassen. Vælg den der passer dig bedst.

Vi pakker det kød du ønsker i kølekasser med is, så det holder sig køligt under hele transporten.

Xpressen.dk leverer kødet til din hoveddør i tidsrummet 8-18.

Du kan også hente din bestilling på vort lager i Brøndby og dermed spare fragten. Vi holder til hos JH Transport på Solmarksvej 2, hvor vi har åbent for udleveringer alle hverdage fra 11-17. www.steak-out.dk.

Slutteligt er der kun tilbage at sige:

Hvad kan vi gøre for dig?