Føj til favoritter Del Send
Annonce | 12/12/17

Den store julegaveguide

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Her er 9 af de fineste julegaveideer til hende, der ønsker sig noget helt unik og originalt i år. Fra sko, tasker, tøj og tæpper til intime koncerter, frække æsker og unikke oplevelser.

Foto: Ikke oplyst

Roccamore – smukke sko, man kan danse i hele natten

Er hun vild med lækre og feminine hæle i høj kvalitet, men er træt af ømme dansefødder? Så er Roccamores italienske skønheder måske noget for hende. Skoene har indbyggede såler, der former fødderne til, at gå så anatomisk korrekt som muligt. Og så er de videnskabeligt testet til at være op til 44% mere komfortable. Designet af Frederikke Schmidt og produceret på en lille familieejet fabrik i Toscana, samme sted som Valentino, er Roccamore den bedste ven til årets mange fester.

Læs mere om Roccamore her.


Foto: lamour

L’amourbox – romantiske overraskelser på abonnement

L’amourbox er et helt nyt koncept, der leverer kærlighed og erotik i en lille fræk boks hver 2. måned til kun 199 kr. inklusiv alt og uden binding. L’amourbox indeholder 5-7 produkter til en værdi på min. 700 kr. og i boksen finder du alt fra massageolie, lingeri, lækre cremer og erotisk legetøj. Perfekt til en romantisk aften med en, du holder allermest af, eller bare til en hyggelig og intim stund i eget selskab.

Læs mere her om L’amourbox her.


Foto: Ikke oplyst

Low-Fi – intime koncerter hjemme i stuen

Elsker hun musik og intime oplevelser? Så er en af Low-Fi’s unikke musikoplevelser måske noget for hende – der er 100% garanti for gåsehud. Med et gavekort til Low-Fi, kan hun komme til intimkoncerter i private stuer og andre utraditionelle steder i København. At opleve live musik i et rum, der ikke er skabt til musik, giver en helt unik og nærværende musikoplevelse, der kan mærkes og vil blive husket! Priser ligger omkring 100 kr. for en koncertbillet og 3.000 kr. for personlig koncert i egen stue.

Læs mere her om Low-Fi her.


Foto: Ikke oplyst

The 2nd Edit – luksus second hand

Den personlige julegave trumfer alt andet, især hvis gaven er smuk og eksklusiv! The 2nd Edit er Skandinaviens største garderobe af luksus second hand og her er alt håndplukket og kun i den bedste kvalitet. Der findes aldrig to ens og du kan være heldig at spare op til 75% på unikke varer fra mærker som Chanel, Gucci, Ganni og mange flere. The 2nd Edit vil gøre luksus økonomisk tilgængelig –så alle kan købe lækre produkter i top kvalitet.

Læs mere om The 2nd Edit her.


Foto: Ikke oplyst

Carlend Copenhagen – eksklusive tasker i eksotisk skind

De fleste kvinder elsker tasker og mange har yndlingstasken på ønskesedlen til jul. Danske Gitte Carlend designer sine tasker, så de kan bruges til både hverdag og fest. Hun lægger vægt på klassisk elegance med kant og med en Carlend Copenhagen taske føler man sig altid klædt rigtigt på. De fine tasker bliver håndlavede i verdens mest eksklusive skind, som pytonslange eller krokodille, og produceret efter fairtrade principper.

Læs mere om Carlend Copenhagen her.


Foto: Ikke oplyst

Fillows – økologiske tæpper i 100% merinould

Chunky tæpper fra Fillows er absolut uundværlige til de kolde vinterdage og perfekte til indendørs hygge og forkælelse. Alle tæpper er håndlavet i 100% merinould, hvilket er det blødeste materiale der findes. Samtidig er ulden fyldt med gode egenskaber, den er økologisk, varmeregulerende og tilmed utrolig stilrig. Dette kæmpestrik bør opleves og nydes af alle. Garnet kan desuden købes til DIY projekter, og Fillows vejleder gerne til hvordan man selv kan lave de dejligste tæpper.

Læs mere om Fillows her.


Foto: Ikke oplyst

Segment – dansk design og smukke brugsgenstande

Segment er den perfekte julegave til hende, der elsker dansk design og ikke kan modstå lækkert, bæredygtigt design. Der er uanede muligheder for at kombinere Segments mange forskellige produkter og skabe dit helt personlige udtryk. Om det er til opbevaring af smykker, smartphone eller bare til pynt, findes der ikke et rum, hvor de mange fine produkter ikke kan gøre livet en smule lettere og lækrere at se på.

Læs mere om Segment her.


Foto: Ikke oplyst

Infinite Loove – uendelig kærlighed

InfiniteLoove er et lille smykke, der kombinerer et hjerte og et uendelighedstegn, der til sammen symboliserer uendelig kærlighed. De to elementer er frit bevægelige for, at understrege hvordan kærlighed kan sno og dreje sig uendeligt, men aldrig ophøre. Smykket er dansk design og håndlavet i Danmark med respekt for natur og mennesker. Det laves i enten 100% sterlingsølv 925 eller 14k r guld og leveres i en smuk æske med wristband, der også kan bruges som hårelastik. Otte procent af overskuddet går til et godt formål med priser fra 488 kr.

Læs mere om InfiniteLoove her.


Foto: Ikke oplyst

DuGlemmerDetAldrig – unikke oplevelser og personlig forkælelse

Det går hurtigt i hverdagene og det kan være svært at huske romantikken midt i al hverdagstravlheden. En oplevelse sammen er en helt unik gave - de bedste minder, vi skaber, er jo dem vi skaber sammen. Måske et spaophold, en weekend-getaway eller et madkursus ville være med til at forsøde julen i år. DuGlemmerDetAldrig har mere end 300 unikke oplevelser og noget for enhver smag.

Læs mere om DuGlemmerDetAldrig her.