Føj til favoritter Del Send
Annonce | 20/02/14

Cool burgerbar indtager indre by

  • En "Golden Goat" med sweet potato fries. Foto: Kaspar MørkEn "Golden Goat" med sweet potato fries. Foto: Kaspar Mørk
  • Bronx Burgers største variant hedder meget passende "Meat Feast XL" og indeholder hele to bøffer. Foto: Kaspar Mørk

    Bronx Burgers største variant hedder meget passende "Meat Feast XL" og indeholder hele to bøffer.

    Foto: Kaspar Mørk
  • De nye lokaler har direkte udsigt til den hyggelige, lille plads Vandkunsten. Foto: Kaspar MørkDe nye lokaler har direkte udsigt til den hyggelige, lille plads Vandkunsten. Foto: Kaspar Mørk
  • I den store bar kan du forsyne dig med sodavand ad libitum. Foto: Kaspar MørkI den store bar kan du forsyne dig med sodavand ad libitum. Foto: Kaspar Mørk
  • Der er altid en side order inkluderet i prisen på din burger. Prøv f.eks. en gang curly fries, sweet potato fries eller onion rings. Foto: Kaspar MørkDer er altid en side order inkluderet i prisen på din burger. Prøv f.eks. en gang curly fries, sweet potato fries eller onion rings. Foto: Kaspar Mørk
Vandkunsten har fået en knivspids amerikaner-flair. The Bronx Burger Bar er rykket ind i hjertet af byen og giver 50% rabat på din første burger.

Nørrebro, eller Nørrebronx, som det til tider kaldes, er blevet synonym med seje typer, saftige burgere og multikultur. Måske skal vi fremover tage en tur til Indre Bronx, for Vandkunstens lille idylliske plads har fået en fræk storbydreng i klassen, efter The Bronx Burger Bar har taget turen fra brokvarteret til bykernen.

Succesen med den første burgerjoint har været til at tage og føle på, og derfor var timingen perfekt, da den forhenværende burgerbar Chili søgte nyt livsblod, koncept og ejere. Faktisk åbnede The Bronx på den nye adresse allerede i slutningen af 2013, men nu er stedet for alvor ved at være køreklar. Lokalerne har fået et klap bagi, lyset er blevet lukket ind og stemningen er helt igennem urban og appetitvækkende med rå træborde, store panoramavinduer og en saftig summen fra milkshake-maskinen.

Præcis som på Nørrebro, byder The Bronx ved Vandkunsten på et dusin smagfulde moppedrenge til sympatiske priser. Prøv f.eks. El Diablo med cayennepeber, jalapeños og bacon eller en Golden Goat med gratineret gedeost og syltede rødløg. Bøffen i bollen er lavet af glade dyr fra velrenommerede Grambogård, og skal det derimod være helt vegetarisk, kan du få ikke bare én men hele to forskellige varianter med godt, gedigent og gennemgrønt fyld.

I anledning af åbningen kan du som noget helt særligt spare intet mindre end 50% på en af de uimodståelige burgere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig The Bronx Burger Bars nyhedsbrev via dette link, og derefter medbringe den tilsendte kode til restauranten. Tilbuddet gælder til og med 31. marts 2014.

Til burgeren kan du vælge en side order og en dip, og hvorfor ikke prøve de (i København) sjældent sete sweet potato fries eller en gang bagte rodfrugter som akkompagnement til de amerikanske klassikere serveret med et kreativt twist. Hertil kan du få ad libitum sodavand fra den store bar til 40 kr., med mindre den hellere skal stå på en ikonisk tørstslukker som Dr. Pepper eller Snapple.

Selvom de seneste år har budt på et boom af burgerbarer i hjertet af København, har den nye restaurant alligevel gjort et selvsikkert indtog. De skarpe priser, de små, lækre, gastronomiske twists og den perfekte beliggenhed skal sikre, at The Bronx Burger Bar bliver indre bys foretrukne af slagsen, hvor kompromisløs kvalitet og en cool, casual stemning går hånd i hånd.

Du kan se flere billeder af maden og den nye restaurant øverst i artiklen.