Nyt fra brugere på AOK

 • " Betty Nansen gør sine kunder til grin. Tilbud der rundsendes er ikke tilgængelige for alle kunder og når man forespørger behandles man dårligt.
  Mit konkrete eksempel: Jeg havde købt billetter til en forestilling. Betty Nansen rundsender tilbud til medlemmer på teatret om at man kan få stor rabat på billetterne. -Men nægter efterfølgende at give mig rabatten med henvisning til at jeg allerede har købt billetterne.
  Jeg har sjældent oplevet en dårligere behandling af kunder og at blive gjort til grin på den måde. -Så alle andre kan nu få rabatten - men ikke jeg fordi jeg har købt billetter!!! "

 • 10:46Anonym anmeldte L'Altro

  " I really appreciate this nice information how to make your dick bigger and good
  angular cheilitis treatment
  that provided for all. "

 • 10:45Anonym anmeldte L'Altro

  " I really appreciate this nice information how to make your dick bigger and good
  angular cheilitis treatment
  that provided for all. "

 • torBetina anmeldte Fyrtøjet

  " Var godt nok skuffet over en dårlig kundeservice på Fyrtøjet igår. Vi havde fået et gavekort på julefrokost for 2 som vi glædede os til at bruge. Vi ankom til restauranten som nogle af de første i tidsintervallet 17-19, men vi var de sidste der fik mad. Vi bestilte Jakobsen Brown Ale og 2 forskellige snaps. Brown Ale var så desværre udsolgt - midt i en julefrokost tid. Den ene snaps var så også udsolgt, vi endte med almindelig Tuborgs julebryg og en anden snaps som var tilbud.
  Vi bestilte en omgang øl mere - meen disse blev også glemt. Personalet havde meget travlt i den anden ende af restauranten. Hvis de var kommet lidt oftere i den del af restauranten var jeg sikker på at de sagtens kunne have omsat en omgang til flere af bordene.
  Maden var ikke speciel, i Ris a la mande var der ingen vanille.
  Det er ikke et sted jeg vil komme igen. "

 • " Vi valgte at afholde vores julefrokost på Mini Bar, da sidste års fest ikke var den store succes.
  Mini Bar lagde de perfekte rammer for stor underholdning og hygge blandt medarbejdere i firmaet og alle var enige om at det der med 90er tema da faktisk var mega fedt! "

 • " Tips og tricks inden frokosten:

  · Hvis du elsker fabriksfremstillet rugbrød, som det du kender fra Netto, så venter der dig en glædelig overraskelse hos Galionen.

  · Det samme gælder pynte-salaten. Straight up ghetto-stil dér.

  · Galionen er optaget i Guinness Rekordbog for deres fiskefileter - verdens mindste.

  · Alligevel ser de nærmest gigantiske ud i forhold til remouladeklatten ovenpå. Kokken har været helt nede og spalte atomer for dig her. Der bliver virkelig kælet for detaljerne.

  · Derfor er der selvfølgelig heller ikke citron til. Det ville ødelægge det raffinerede optiske bedrag at have sådan en kæmpe citronbåd liggende helt dumt ved siden af.

  · Hvis din fiskefilet virker lidt tør i det udenpå, så er det meningen. Den er nemlig dejlig smattet indeni. Lidt som kold risengrød og det kan alle lide.

  · Retten med hakkebøf, bløde løg, spejleæg og kartofler kommer uden sovs. Meningen er, at du skal spørge, om ikke der kommer sovs til. Herefter opfører tjeneren et fint lille og halvt mimisk teaterstykke. Og uden at afsløre for meget af handlingen, så handler det om absurditeten i, at nogen kunne forvente sovs til hakkebøf og kartofler. Und dig selv oplevelsen.

  · Det er heller ikke bare en almindelig kedelig hakkebøf der serveres. Igen overrasker kokken med noget (og her kommer det danske vokabular ganske til kort), der bedst kan beskrives som en slags tartarklump med en tynd hinde af let stegt kød udenpå.

  · Af samme grund spildes der heller ikke tid på at stille fesne provins-agtige spørgsmål om kødet ønskes rare, medium eller well done. Sådanne beslutninger tages af fagfolkene i køkkenet.

  · Til gengæld er der masser af tid til at spørge gæsterne - individuelt og ved hver eneste opskænkning, om de vil have 2, 4 eller 6 cl snaps i glasset. Det virker slet ikke nærigt overhovedet.

  · Vand kommer kun på flaske - og kun fra Italien. Sådan er dét. Galionen har ingen tålmodighed med det dersens moderne miljø-pjat. Derfor nægter de selvfølgelig også deres gæster at drikke postevand - også selvom gæsterne tilbyder at betale det samme for postevandet som for flaskevandet fra Italien. Konsekvent!

  · Galionen får en velfortjent ekstra stjerne for ikke at gøre nogen syge. Det manglede da bare.

  God frokost! "

 • " Om man enten er til tant of fjas eller en seriøs bajer aften, så kan Farfar tilbyde begge dele, 2 etager med bodega og 1 med diskotek! "

 • " Var så heldig at være med på Opening Night i den nye Burger & Bun. Det er den første burger bar, jeg har besøgt, som både er smukt og hyggeligt indrettet, så det er en fornøjelse at spise burgeren på stedet.

  På trods af premierenerver fungerede alt, dejligt personale og gode øl !! Og burgeren selv er selvfølgelig bare på toppen. "

 • " Prøv det. Det er ikke billigt, men det er fantastisk mad og vin. Se billeder fra vores besøg her:

  http://broeggermikkelsen.com/2014/12/14/restaurant-aoc/ "

 • " Var 13. dec. 2014 med nogle gode venner til julefrokost på NORD. Med billetter til 1400 kr. stykket var forventningerne og humøret i top. Julemaden lignede noget der var til overs fra midt på ugen, måske det var derfor at der næsten ingen belysning var ved maden, så man ikke fik øje på hvor trist og uappetitlig det var. Udluftningen var mildt sagt ikke til stede, på et tidspunkt var der en underlig metallisk eller kloragtig lugt, der fik en del gæster til at sidde og hoste. Røgen fra rygekabinen i den ene ende af Nord kunne man også lufte overalt. En alt i alt kedelig og klam oplevelse, som vi ikke kan anbefale overhovedet. go jul derude.

  mvh.
  Michael "

 • 13. decBruger 1164114 anmeldte Gourmandiet

  " Jeg glædede mig til at spise gode bøffer fra en rigtig slagter ! - men hvor blev jeg skuffet. Ingen del af oplevelsen var rigtig gennemført. Maden var kold, sikkert på grund af det rigtig kolde lokale vi sad i, men selv efter at have fået maden genopvarmet af et noget uforstående personale, ja, så var det bare en rigtig kedelig oplevelse - der blev understreget tykt af regningen på 1.600 kr. for to. Så Mash og Hereford here we come again ! "

 • 11. decAnonym anmeldte L'Altro

  " Jeg elsker udformningen af din restaurant. En anden gang vil jeg besøge for dig og din familie. benere støt. prosuk maidaniipancakedurian.com distributor resmi pancake durian, oleh oleh khas medan Produk terbaru dari jual jersey bola Menawarkan kenyamanan dalam bergaya dan model terbaru akan lahir setiap bulan demi memuaskan anda. Produk ini adalah produk yang sudah teruji dalam berbagai cara. jersey bola bisa jadikan anda sebagai salah satu petugas dalam kegiatan promosi mereka dan anda akan dapat komisi. Ini semua sudah menjadi hal wajar dalam bisnis jadi lihat info lengkap bisa dibaca di jersey grade ori.

  Dalam berbagai kersempatan saya bisa membicarakan tentang belajar bisnis online maka percayakan saja dengan pakar internet marketing sehingga sistem belajar anda menjadi mudah. Dengan sistem pembelajar terbaru ini diharapkan bisa menjadi trendsetter dalam usaha online yang anda jalani. Anda bisa baca detailnya infonya di bisnis populer 2014

  Dengan adanya penyelenggara event organizer jogja yang sudah lama menjadi kegiatan hiburan namun berduit yang dijalani. Jika diamati maka adanya EO jogja memberikan kesempatan bagi siapa saja untuk selalu berpatner agar acara yang diselenggarakan di Jogja jadi lancar.
  "

 • 10. decJan Danvill anmeldte Sult

  " Prøvede i går Sults Braisseret grisebryst. Vi var 3 mænd afsted så vi startede med at høre om det var portioner vi kunne blive mætte af - altså "mandeportioner" eller "kvindeportioner".
  Servitricen lovede at det var store portioner, som vi ville blive rigelig mætte af.

  Da retten kom var det så 2 små stykker "kød" og 6-8 små stykker rodfrugter. Kød er i gåseøjne fordi det ene var rent fedt. De havde glemt brød og først da vi spurgte efter det, blev brødet leveret meget modvilligt.

  Jeg vil ikke sige at retten smagte dårligt - den smagte ikke af noget som helst. Desuden virkede rodfrugterne ikke som friske, men mere som nogle fra dybfryseren - måske hele retten var opvarmet.

  Jeg klagede naturligvis til servitricen - og hun kunne da ikke forstå, at vi ikke kunne blive mætte. Og så var hun da ellers fuldkommen ligeglad.

  Da vi ankom havde min medspiser spurgt om hans abonnementskort til cinemateket ville give rabat, og det ville det da. Når vi nu var 3 så troede vi at det gav rabat til alle. Men da regningen kom var der kun rabat på een enkelt ret.
  Og en nu ny servitrice viste samme ligegyldighed overfor diverse klager.

  Alt i alt lever Sult ikke op til hvad de reklamere med og er fuldkommen ligeglade med kunder. ( Og lidt rengøring af toilet plus reperation af sæbeautomat ville ikke skade )
  Sult får 1 stjerne fordi det er åbenbart det mindste man kan give. "

 • " Through proffesional consultancy services, we help your company achieve results. For us it is a crucial factor that we can bring to your business value, and you will experience us as a dedicated and committed business partner from the initial contact to delivery and follow-up.
  "

 • " Through proffesional consultancy services, we help your company achieve results. For us it is a crucial factor that we can bring to your business value, and you will experience us as a dedicated and committed business partner from the initial contact to delivery and follow-up.
  "

 • 8. decNico Pedersen anmeldte Mother

  " Sen søndag aften i december, Kul; Ingen mennesker, Mother; rygende travlt. Det skal siges at vi ankommer 18 mennesker kl. 2045 og får vist et bord lige indenfor langs baren, der sad vi lidt klemt men da der blev et bord ledigt fik vi et mere og lidt mere lebensraum. Det første en af gæsterne gør er at spørge tjeneren om en rom og cola, det noterer han sig og går derefter videre med at spørge hvad vi andre kunne tænke os.
  Det forholder sig sådan på Mother at for at kunne bestille bord til så mange mennesker kræver de at man bestiller en omgang Anti Pasti til 75 kr,- hvilket i og for sig ikke er slemt eller urimeligt, dog skal det siges at hvis man serverer et udvalg af bruchetta og diverse grønt samt tørret kød og pølse ville en kort præsentation være på sin plads, samt at der måske var nok til at alle havde en nogenlunde chance for at smage lidt af det hele. Det var der ikke og vi måtte selv gætte os til hvad vi spiste.
  Da antipastien kommer på bordet har halvdelen af gæsterne stadig ikke drikkevarer og den unge dame der havde bestilt som det første er næsten en af de sidste til at få sin rom og cola. Vi drak skal lige siges, noget faktisk ret så udemærket rødvin udover det. Men som det andet dyreste på kortet var det dog også at forvente.
  Pizzaerne som jo nu engang var det vi var kommet efter var der meget delte meninger om, men den generrelle konsensus var at det simpelthen til de priser ikke var godt nok. Tager man 145 kr for en "pepperoni & pepperoni" pizza forventes der altså pepperoni i en hvis mængde, samt beskrivelser af bla. røget spæk forventes der også en hvis røget smag, især når italien bla er kendt for deres spæk eller Lardo om man vil. Priserne på drikkevarer generelt var meget acceptable og vinen som sådan også dejlig, men servicen var simpelthen for sløv og med så mange mennesker siddende undres man over hvor mange af dem der har været der før? Der går i hvert fald et godt stykke tid før nogen af os kommer igen. "

 • 8. decSanne Nielsen anmeldte City 2

  " Jeg må indrømme at bilen ikke længere sætter kurs mod Fisketorvet. Efter City 2 har fået den fedeste store indendørs legeplads, så er det der jeg shopper.

  Ungerne kan lege, mens jeg shopper og har udsyn til legepladsen fra hele centeret.

  Det kan anbefales!

  Jeg fandt nogle billeder her: http://www.uno.dk/produkter/legepladser/referencer/city2 "

 • 7. decTine anmeldte Mother

  " Jeg havde booket et bord til 12 personer en måned forinden vi skulle bruge bordet (lørdag d. 6. december) og var i den forbindelse blevet gjort opmærksom på at brunchseetings kun varer 90 minutter og den tidligste seeting var kl 11.00.

  Da vi ankommer lørdag formiddag lidt i 11 er restaurant mother ikke åben endnu og hele selskabet måtte stå udenfor i regnvejr til lidt over 11 inden vi allernådigst bliver vinket indenfor af en tydeligt uoplagt tjener.

  Jeg siger mit navn og at vi har en reservation til 12 personer, og finder dernæst ud af at bordet ikke er klart og først skal dækkes. Det tager godt 10 minutter inden alle kan få sat sig ned og lagt deres tøj, hvilket jo slet ikke er i orden.

  Det næste er at vi gerne vil bestille noget kaffe til vores brunch. På vejne af selskabet går min kæreste og jeg 3 gange op til baren for at høre om vi kan bestille og får ret spidst at vide af en kvindelig servitrice at vi skal sætte os ned da mothers personale modtager bestillingerne ved bordene. Alt i alt tager det omkring 15 minutter før vi får mulighed for at bestille kaffe og yderligere 15 minutter før alle ved bordet har fået denne serveret.

  En særlig opsang/utilfredshed skal gives til den tjener der var overordnet ansvarlig for vores bord. En ung rødhåret pige. Mage til sur og tvær tjener skal man virkelig lede LÆNGE efter i København. Det var vores klare opfattelse at vi var til besvær for hende og ikke på et eneste tidspunkt var et smil eller service noget hun mestre. En virkelig dårlig oplevelse!

  Det er rigtig ærgerligt at et sted som mother med sin fine beliggenhed og gode råvarer har et så uoplagt personale der ærlig talt har sørget godt og grundigt for at INGEN af os kommer der nogensinde igen.... "

 • " Vi kom 2 personer en december eftermiddag ved 16'tiden, og vi ventede først ved bordet, senere ved disken, og da vi endelig fik kontakt med den unge pige bag disken, sagde hun lidt surt:"I skal vente ved jeres bord, så kommer vi." Vi traskede tilbage og ventede længere, men til sidst gad vi ikke mere og gik. Det er faktisk 2. gang vi har fået en småsur betjening, så nu er vi færdige med det sted. "

 • 6. decAnonym anmeldte L'Altro

  " thanks for the articles, saya juga banyak artikel menarik tentang bagaimana mengetahui informasi yang banyak di akses di internet yaitu ganti tema facebook dan ada yang menari lainnya yaitu tentang blogging di internet seperti cara membuat website maupun cara membuat blog maka dari itu anda setidaknya mengerti tentang apa itu seo seperti apa yang banyak di bicarakan oleh para pakar dan ahli seo indonesia asaya yakin anda semua ingin melihatnya, dan banyak juga yang mencari artikel di intenet dengan mengetikkan di pencarian google tentang harga harga dan cara menghilangkan jerawat dan satu lagi tentang
  "

 • 07:25Anonym kommenterede Slut med de underjordiske tissekoner

  " kan Herrens fred være med dig.
  Er du en virksomhed mand eller kvinde? Er du på nogen
  finansielle stress eller har du brug for midler til at starte
  din egen virksomhed?
  a) personlige lån, Business Expansion.
  b) Business Start-up og uddannelse.
  c) konsolidering af gælden.
  D) X-mas Loan
  Navn: ..........................................
  Land: .........................................
  Adresse: ..........................................
  Civilstand: .......................................
  Køn: ................................................ ...
  Alder ................................................. ....
  Lånebeløb Needed: .........................
  Lån Varighed: ...................................
  Personlige Mobilnummer: .......................
  Månedlig
  Indkomst: .....................................
  Tak og Gud velsigne
  email: bernardronnieloancompany@gmail.com "

 • torAnonym kommenterede Ikonisk museum lukker

  " Har arbejdet i den bygning i en del år som postarbejde tilbage i 1980'erne, da jeg læste. Jeg bliver ked af, at det lukker som postkontor.

  Køber stadigvæk mine frimæker i Post Danmarks frimærkeudsalg til højre, hvor de har alt, hvad der er af gældende frimærker. Håber at Post Danmark finder et sted, der er nemt at komme til og genskaber den butik, da det er noget særligt for os, der kan lide frimærker, selv om det også fungerer som museumsbutik. "

 • " Hejsa min fine burger-wæng "

 • " Minidisc styere! 90erne er bedre end vinyl! og jeg gider ikke pop og rock og jazz og alt den slags hipster pjat. overspiller mine Gabber og Terrorcore og Speedcore vinyler til Minidisc fordi det er bedre. 90er digital technology er bedre end analog. "

 • 13. decAnonym kommenterede Slut med de underjordiske tissekoner

  " Hej,

  Leder du efter et lån, er du på udkig efter en virksomhed lån, personlige
  lån, boliglån, bil
  lån, studerende lån, konsolidering af gælden lån, usikrede lån, venture
  kapital osv .. Er du et lån fra en bank eller finansiel afvise
  myndighed til en eller flere grunde. Du er det rigtige sted
  Dit lån løsninger! Jeg er en privat långiver, jeg yde lån til
  virksomheder og enkeltpersoner på en lav rente og billig
  Rentesats på 3%. Kontakt os på email: chrissjohn591@gmail.com

  Låneansøgning.

  Dit fulde navn:
  adresse:
  tilstand:
  Samlet lån:
  Køn:
  Længde af lån:
  Telefon:
  fax:
  Månedlig indkomst:
  Den nøjagtige dato for hvilken brug for et lån:
  Beskæftigelse:

  BEMÆRK: Det er nødvendigt, før vi kan gå videre
  lånetransaktioner fint.
  hilse "

 • " Arkitekt Peter Hagens har begået et sandt mesterværk i skabelsen af Torvehallerne på Israels plads. Uheldigvis forstår han ikke at ethvert bygværk tilpasses efter de gældende forhold uden at spørge om lov. I dette tilfælde træk og kulde, men før det beplantning og stader m.m. Og som så mange fædre har han svært ved at give slip på sit værk. Men det ville være velgørende for alle parter om han gjorde for hans konstante indblanding i hallernes liv bliver til det rene bagstræv til skade for både kunder og handlende. Den ulyksalige skelnen mellem butikscenter og torvehal er er rent intellektuelt skoleridt, som ikke tager hensyn til de klimatiske forhold her i norden hvor sådanne centre/haller har tradition rigtig langt tilbage i tiden, tænk bare på Christian den fjerdes børsbygning. Så venligst Peter Hagen giv slip, glæd dig i stedet over succesen! Og skulle du have en forklaring på at du nummerer bygningerne mod det Københavnske husnummersystem der som bekendt har de laveste numre mod Kongens Nytorv så venter jeg spændt på en forklaring. "

 • " Man skal passe på ikke at overromantisere de klassiske markeder - det bliver jo også vinter i Italien. Såvidt jeg husker, er der netop vindfang på de store torvehaller i byer som Firenze og Genova. Man skal således ved de fleste indgange igennem en sluse, der består af en ekstra dør eller indgangsparti. Indgangen for varevogne i Genova lukkes til om vinteren ved dårligt vejr og den store port kan delvis lukkes til, så indgangen bliver mindre - og dermed er der ingen sus i hallen. "

 • " Er der ikke en bro lige der allerede ? "

 • " Det er rigtig godt med flere broer, men hverken jeg eller mange andre ældre kan gå eller cykle på dem.
  Vi har brug for broer til busser evt. biler. "

 • " Drikkeri er en privatsag,- men kun så længe man kan passe arbejde og pligter. Det gælder også for personer, som satser på at blive statsministre.

  Der er en række eksempler på, at Lars Løkke Rasmussen har sat sig selv i en situation, hvor der er stor tvivl om hans evner til at klare opgaverne.
  Alle, som har fulgt ham tæt gennem årene, kan bevidne dette, hvis de har lyst og mod.
  "

 • " Befriende at læse for alle os, for hvem alkohol er et middel til at klare os igennem hverdagen, igennem stress og konkurrence. Vi er også overbeviste om at det ikke skader os i vores arbejde. Snarere tværtimod. Forhåbentlig skal man ikke være statsministerkandidat for at få denne anerkendelse og store klap på skulderen. Og forhåbentlig vil vores kollegaer som på det venligste prøver at hjælpe os til en anden livsstil forstå, at et liv med alkohol faktisk er et godt liv. Og at det i virkeligheden - måske lidt på sigt - kommer alle i virksomheden til gode. Tak for en meget opmuntrende klumme. "

 • " Befriende at læse for alle os, for hvem alkohol er et middel til at klare os igennem hverdagen, igennem stress og konkurrence. Vi er også overbeviste om at det ikke skader os i vores arbejde. Snarere tværtimod. Forhåbentlig skal man ikke være statsministerkandidat for at få denne anerkendelse og store klap på skulderen. Og forhåbentlig vil vores kollegaer som på det venligste prøver at hjælpe os til en anden livsstil forstå, at et liv med alkohol faktisk er et godt liv. Og at det i virkeligheden - måske lidt på sigt - kommer alle i virksomheden til gode. Tak for en meget opmuntrende klumme. "

 • " Så har de da vist glemt hele Sydeuropa. Madrid er f.eks. mange gange federe end Torvehallerne
  "

 • " Det var da godt, at arkitekten Hans Peter Hagens arbejdede for Torvehallerne uden løn i 14 år i samarbejde med "Københavns Torvelaug" og "Hovedstadens Forskønnelse"
  Den første bygherre gik konkurs efter at have været med til at knække Roskilde Bank. Efter at have gemt sine penge i skattely snød Carsten Leveau arkitekten for arbejdsløn gennem længere tid, og Jeudan nævner ikke arkitektens navn, når der er fest for Hallerne.
  Æren er det faureste træ i skoven - derfor denne kommentar.
  Som bekendt døde smedens kat døde af tak. Smeden arbejdede gratis for folk, så at han ikke havde penge til kattemad.

  "

 • 3. decAnonym kommenterede Slut med de underjordiske tissekoner

  "
  Jeg er Harry Fragnad agent for bestyrelsen i universet. långivere er certificeret långivere. Er du miste søvn på nætter bekymrende, hvordan man får en legitim lån långiver? Er du bide dine negle, fordi de er bulet, og du kan ikke betale? I stedet for at slå dig selv, så kontakt os nu at afslutte sin nat Meres lån specialister er at hjælpe med at stoppe den dårlige kredit historie for at finde en løsning, som er vores mission, tilbyder vi lån til renter på 2%, og antallet spænder fra 3000 til 100.000.000 i enhver valuta i verden, der tilbyder lån til alle kategorier af personer, virksomheder, erhvervsorganisationer og personlige lån, enkeltpersoner og investorer i fast ejendom,
  yde lån til meget lav pris og moderate priser, er jeg certificeret, registreret og legitime og er i kontakt med gennem disse mails: harryfragnad@outlook.com

  "

 • " og hvem gider lige sætte sine ben de 3 steder ???? "

 • 30. novAnonym kommenterede Pølsefesten slut for Willy

  " Skuffende at være derinde ved en 4 tiden, søndag eftermiddag, og der så var lukket. Hvordan kan det være? Havde ellers glædet mig. "

 • 29. novAnonym kommenterede Anmeldelse: Lusso

  " Det lugter jo bare af klassisk Pengevaskeri. Man bruger sorte penge til at hyre de billige tjenere og købe slave vodka i dunkevis og forsøger derefter at hive hvide penge ud af gæster som sikkert er for berusede eller for stolte til at erkende deres uvidenhed når det gælder kaviar eller god vodka. Når aften er slut, kan sort og hvidt regnskab lægges sammen til omsætningen.
  75 % af restaurations branchen kører på den måde. "

AOK Tjenester

 • serviceicon

  Julefrokost

  Skal du holde julefrokost? Udfyld formularen og få mange tilbud tilbage fra vore julefrokostudbydere.
 • serviceicon

  Nytårstjenesten

  Skyd nytåret ind med manér. Her finder du inspiration til festen med alle de ting, det indebærer.
 • serviceicon

  Festtjenesten

  Skal du holde fest? Her er ideer og tilbud
 • serviceicon

  Cateringtjenesten

  Inspiration til mad der matcher dine ønsker